Nieuws

Nieuws Murray's Fair Hair Hier vindt je de laatste nieuwtjes over Murray's Fair Hair,
stylen, kleuren etc.

Afspraak maken?

Kijk op mijn contactpagina voor meer informatie.

O way - Professional Hair Care


Oway - Professional Hair Care, Murray's Fair Hair De Organic Way, is de eerste methode die gebruik maakt van 100% zuiver biodynamische en gemicroniseerde planten.
Ortofficina is een biodynamische boerderij die gebruikt maakt van meer dan 50.000 vierkante meter, waar de ingrediŽnten voor de formules worden gekweekt en geplukt. Het zaaien, telen, oogsten, verwerken en distilleerproces vindt plaats zonder het gebruik van chemische stoffen, met respect voor de planten en het milieu.

Pure oliŽn, harsen, waxen, boter en verzachtende ingrediŽnten van plantaardige oorsprong zorgen voor voeding en bescherming van het haar. De O-way lijnen zijn geparfumeerd met pure etherische oliŽn. Dit is het meest vitale onderdeel van de plant, dat rijk is aan actieve bestanddelen. De verpakkingen zijn van duurzame en recyclebarematerialen, amberkleurig glas en aluminium 100% en oneindig recycleerbaar.

Oway - Professional Hair Care, Murray's Fair Hair

Denk aan je gezondheid, kies biologisch!

Oway - Professional Hair Care, Murray's Fair Hair De producten van O-way zijn een weldaad voor de natuur ťn je gezondheid:

  • De producten bevatten geen schadelijke stoffen, zoals detergenten, bewaarmiddelen en ammoniak.
  • De zachte ingrediŽnten bestaan vooral uit fyto-eiwitten voor een efficiŽnte haarbehandeling.
  • De verpakking bestaat uit donker, recycleerbaar glas en garandeert een goede houdbaarheid.Murray's Fair Hair in het blad Leven

In de mei-editie van 2013 van Leven staat een artikel over de kapsalon.

Leven, Murray's Fair Hair
Klik voor de PDFO'right Natural Hair Care

Oright producten
Nieuw... de producten van O'right:

• milieuvriendelijk
• ecologisch
• recyclebaar
• organisch
• proefdiervrij
• green design

Visie

O'right gelooft dat we de wereld kunnen verbeteren en dat we dit stap voor stap moeten doen. Doordat we meer en meer geconfronteerd worden met verschillende bedreigingen van onze leefomgeving, ontstaat er bij de consument een steeds grotere wens om dichtbij de natuurlijke oorsprong te komen staan.

Bamboe, een duurzaam design!

Door gebruik te maken van Bamboe heeft O'right haar producten nog duurzamer, milieuvriendelijker en aantrekkelijker gemaakt.  Moeilijk te recyclen verpakkingsmateriaal is vervangen door originele bamboe-elementen. Bamboe neemt 35% meer C02 op dan gewoon hout. Bamboe is duurzaam en FSC gecontroleerd. Bamboe vormt een wezenlijk onderdeel van moderne en duurzame mode-en fashion trends.

naar boven      


Hei Poa, verzorgende haarproducten

HeiPoa1000Flowers.png
Nieuw in het assortiment, de olie van Hei Poa.

HEI POA producten zijn op basis van monoÔ
(een mix van kokos en bloemen).

De monoÔ-olie is een natuurproduct en bevat geen
conserveringsmiddel of kleurstof.

De olie wordt gebruikt om huid en haar te
hydrateren, te voeden en te herstellen.naar boven      


Huis van Groen, meer dan een kapper.

Restaurant

Restaurant, Huis van Groen In het Huis van Groen, waar Murray's Fair Hair gevestigd is, worden regelmatig ook andere aktiviteiten georganiseerd.

Eens in de 2 ŗ 3 maanden is er op een zondag "Restaurant", men kan zich dan inschrijven op een 3-gangen menu met wijn en koffie na.
De salon wordt dan omgebouwd tot een restaurant met 1 lange tafel waar iedereen aanschuift, reuze gezellig.
De dame van "Nauti eten" komt dan een heerlijk maal bereiden.


Theesalon

Er is ook regelmatig op zondag een theesalon, de "Theetuin" op locatie komt dan bij ons met heerlijke thee en zelfgebakken (biologische) taarten. De salon wordt dan omgetoverd tot theehuis.

Onlangs hadden we op zondag een workshop "schrijven" gegeven door een journaliste.

Er gebeurd dus meer dan alleen haren knippen en/ of kleuren!


Restaurant, Huis van Groen

naar boven      


Nieuwe producten van Oliebe

Zoals ik al eerder vertelde werk ik met kleurpoeders van het merk Oliebe. Nu heeft Oliebe ook een verzorgings- en stylingslijn ontwikkeld. Dat houdt in dat er 4 nieuwe shampoos en een haarkuur/conditioner zijn ontwikkeld.
Voor de stylingslijn is er een haarspray, haarcrème, föhnversteviger en een kamspray. Het zijn fantastische producten die aan alle milieu- en eco-eisen voldoen. Geschikt voor iedereen en vooral ook voor de gevoelige hoofdhuid. De reacties tot nu toe zijn erg positief en ben erg in m'n nopjes dat ik dit product in huis heb.

naar boven      


Openingsreceptie Murray's Fair Hair


Op zondag 17 januari 2010 was de openingsreceptie van Murray's Fair Hair.
Je kon tussen 14:00 en 17:00 uur een kijkje nemen in de zaak waar Murray's
Fair Hair gevestigd is.

Klik hier voor een fotoimpressie.

Groene kapsalon, natuurlijke haarverzorging

De start van Murray's Fair Hair

Op 4 januari 2010 was het dan zover, de start van Murray's Fair Hair.

Murray's Fair Hair is gevestigd in Het Huis van Groen, een zaak in de Weimarstraat waar meerdere 'groene' bedrijven zijn gevestigd. Er werken ook andere zelfstandige 'groene kappers': René Slierendrecht (de kapper van 'Huis van Groen'), Hugo Christiaan en Christien.

Het is een prachtige zaak waar een goede sfeer hangt met relaxte muziek en heerlijke koffie en thee. Zoals de naam al doet vermoeden wordt er alleen met natuurlijke producten gewerkt en daardoor geurt de zaak heerlijk naar allerlei groen i.p.v. naar de gebruikelijke chemische luchten van een reguliere kapperszaak.

naar boven      


Ander nieuws


---